KIRIKKALE / DELİCE - Delice Şehit Hakan Yorulmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

Kut’ül Amare zaferinin 108. yıldönümü münasebetiyle okulumuz öğretmenlerinden Mustafa Doğuş Güner, “Irak Cephesinde Bir Zaferin Hikâyesi: Kut'ül Amare” adlı konferans sunumunu yapmıştır.

Nis

Okulumuz Adalet Öğretmeni Esra KUTLUCA tarafından Anadolu Meslek Programı-Adalet Bölümü öğrencilerimize İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi. Eğitim sonunda yapılan sınav ile öğrencilerimize Katılım Belgesi verildi.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart 2024 İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümü kutlamak amacıyla 9/AND ve 9/AMP öğrencileri tarafından İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü düzenlenmiştir. Vatan sevgisinin sönmemesi için Atalarımızın binbir zorlukla kazandığı istiklalimize sahip çıkmalıyız. Milletimize yaraşır şekilde ebediyen anacağımız gibi bugün de anmayı unutmadık. Mehmet Akif'in de dediği gibi: "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."

Mrt

Okulumuz Avrupa Okul Ağı eSafety Label tarafından verilen eSafety Label Bronze (Çevrimiçi güvenlik konusunda asgari farkındalık) etiketi almaya hak kazanmıştır.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönemini tamamladık. Öğrencilerimize karneleri ve aldıkları belgeler Okul Müdürümüz Nuray ÇAKIR ÖZDEM ve öğretmenlerimiz tarafından törenle dağıtıldı.

Ock

Okulumuzda Cahit Sıtkı Tarancı anısına şiir dinletisi düzenledik. Hem öğrencilerimize Edebiyat sevgisi kazandırılmasını hem de önemli şairlerimizin tanıtılmasını amaçladık. Okulumuz 9-AMP ve 10-AMP sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan şiir dinletimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa YALDIZ'da katıldılar. Program okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Semanur KARAKÖSE tarafından hazırlanmıştır. Bu süreçte okulumuz müdürü Nuray ÇAKIR ÖZDEM'e teşekkür ediyoruz.

Ock

Mübarek üç aylar içerisinde yer alan Regaip Kandili ile ilgili program okulumuz ÇEDES Klubü tarafından tertip edildi. Programa İlçe Müftüsü Nizamettin Bayrakçının konuşmaları ile başlandı. Kuran-ı Kerim öğretmeni Mehmet KURT'un Kuran-ı Kerim tilaveti ve sonrasında öğrencilerimizin şiir ve ilahisi ile sona erdi.

Ock

OKULUMUZDA YENİ BİR ETWİNNİNG PROJESİ BAŞLIYOR!

Okulumuz öğretmenlerimizden matematik öğretmeni Tuğba Danış Yıldız danışmanlığında, 9 AND sınıf öğrencilerinden  Azra, Melike , Ahmet, Semih ve Elanur ile ortak oldukları etwining projesini başlatmışlardır.

"WHAT WE WERE SAYING: Life is Short, Forgive, Help, Be Thankful, Love, Smile, Be Happy."

isimli etwining projesinde verdikleri emek ve gayret  için öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür eder, bu süreçte başarılar dileriz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında tüm sınıf öğrencilerimizle Safahat Sözlüğü paylaşılmıştır. Öğrencilerimizin oluşturduğu cümle/afiş çalışmalarından okulumuzun en iyi cümle/afişi seçilerek Delice İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gönderilmiştir. Okulumuzun en iyi cümlesini/afişini (Hak, Adalet ve Hürriyet Mücadelecisi Her Zaman Kazanır.) hazırlayan 9/AL sınıfı öğrencisi Melike GÖÇMEN'e yarışmada şimdiden başarılar. Katılan tüm öğrencilerimize ve desteklerinden dolayı öğretmenlerimiz Mustafa Ertan SERBESTOĞLU ve Tuğba DANIŞ YILDIZ'a teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü müsasebeti ile düzenlediğimiz yemekte bir araya geldik ve bu yıl aramızdan ayrılan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nuri KONUCUK, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Büşra ÇINAR ve İngilizce Öğretmeni Ali DEMİR'e plaket takdim ederek yeni görevlerinde başarılar diledik.

Kas

Delice Doğan Gökkaya İlçe Halk Kütüphanesinde görevli Kütüphaneci Süleyman PEKAYDIN tarafından öğrencilerimize kütüphanecilik mesleği hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yıl anısına fidan dikimi gerçekleştirdik. 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kutlu olsun.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası İlçe Programı Delice Şehit Hakan Yorulmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ebediyete irtihalinin 85. yılında tüm Türkiye'de olduğu gibi ilçemizde de törenle anıldı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçemizde coşkuyla kutlandı.

Kas

Delice Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Cumhuriyet ve Atatürk konulu konferansa okulumuz öğrencileriyle katılım sağladık.