KIRIKKALE / DELİCE - Delice Şehit Hakan Yorulmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kas

Okulumuzda Mevlid-i Nebi programı gerçekleştirildi. Programımıza İlçe Müftümüz Nizamettin BAYRAKÇI ve Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa YALDIZ teşrif ettiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile program açılışı yapıldı. Ardından İlçe Müftümüz Sayın Nizamettin BAYRAKÇI günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmalarını yaptılar. Şiir dinletisi sonrası Kahoot üzerinden 47 öğrencimizin katılımı ile Peygamber Efendimizin Hayatı konulu bilgi yarışması yapıldı ve dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Kas

Okulumuzdan mezun olup öğrenim hayatına 19 Mayıs Üniversitesi'nde devam eden Enes Berk UYAN bizleri ziyaret etti. 12. sınıflarla da görüşen Enes Berk UYAN onlarla üniversite tecrübelerini paylaştı. Kendisine bu nazik ziyareti sebebiyle teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

Okulumuzda 07 Kasım Pazartesi günü saat 14.00'te düzenlenecek Mevlid-i Nebi programında sizleri de aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır. Programın hazırlanmasında emeği geçen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Büşra ÇINAR ve Fizik Öğretmenimiz Merve Sultan İŞCAN'a teşekkür ederiz.

Kas

Okul Aile Birliği Toplantısı Okul Müdürümüz Nuray ÇAKIR ÖZDEM başkanlığında gerçekleştirildi.

Ekm

İlçemizdeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı okulumuzda yapılmıştır.

Ekm

Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Ankara Vergi Kaçakçılığı-2 Denetim Daire Başkanlığında görevli Vergi Müfettişleri tarafından okulumuzun kütüphanesine 100'ün üzerinde kitap bağışlanmıştır. Kendilerine bu anlamlı ve oldukça cömert bağışlarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa YALDIZ ve Şube Müdürümüz Serkan Murat KENT okulumuzu ziyaret ettiler. Eğitim öğretimin kalitesini artırmaya yönelik konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Ekm

Okulumuzda yürüttüğümüz İngilizce Sokağı kapsamında yapılan çalışmaların son aşaması da tamamlanmıştır. Bu aşamada merdiven yazılarıyla İngilizce Sokağı gayet ilgi çekici ve öğretici bir duruma getirilmiştir. Bu çalışmada emeği geçen idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Biriminin "Görmem İçin Sen Varsın" Projesi kapsamında Bekir AKDENİZ tarafından okulumuzda seminer verilmiştir.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden Esra YILDIRIM tarafından öğrencilerimize Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi konulu eğitim verilmiştir.

Ekm

Okulumuza yeni gelen 12 AND sınıfı öğrencilerinden Ahmet Göktürk ACAR ve ailesine Okul Müdürü Nuray ÇAKIR ÖZDEM, Matematik Öğretmeni Mukaddes ÇİĞDEM ve Fizik Öğretmeni Merve Sultan İŞCAN tarafından veli ziyareti gerçekleştirilmiştir. Öğrencimize eğitim öğretim hayatında başarılar diliyoruz.

Ekm

İlçemizde görev yapan tarfik polislerimiz tarafından öğrencilerimize trafik eğitimi verilmiştir. Polislerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında bilgi yarışması düzenlenecektir. Katılan öğrenciler aşağıda linki paylaşılan kitaptan sorumlu olacaktır. Yarışma 07.11.2022 Pazartesi günü yapılacaktır.

Eyl

Kütüphanecilik Kulübü danışman öğretmenleri Büşra ÇINAR ve Nuri KONUCUK tarafından öğrenciler için hazırlanan kütüphane kartlarının tanıtımı Müdür Yardımcısı Ali DEMİR aracılığıyla yapılmıştır. Karekodlu kartlar ile birlikte kütüphane kayıt sistemi tamamen elektronik ortama aktarılmıştır. Ayrıca okulumuzda uygulanan kitap okuma saatlerinin takip işleri de artık elektronik ortamda gerçekleştirilecektir.

Eyl

Delice Şehit Hakan Yorulmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak Coğrafya Öğretmeni Ersoy ÖZTÜRK ve Meslek Dersleri Öğretmeni Esra YILDIRIM tarafından hazırlanan 19 Eylül Gaziler Günü programını konferans salonunda gerçekleştirdik. Bu kutlu gün vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete intikal eden şehit ve gazilerimizi rahmet, aramızda olan gazilerimizi saygı ile anıyor, onlara şükranlarımızı sunuyoruz.